NATURKRAFTSMÅLNING

Få naturens effekt av återhämtning, inspiration och lugndagligen hemma på din vägg.

VAD ÄR EN NATURKRAFTSMÅLNING?

En plats i naturen som är speciell för dig blir en unik målning. Jag målar en tolkning av din plats i enlighet med min stil som har förmågan att väcka naturens effekt av återhämtning och lugn, och du får en nyckel till din inneboende kraft att ha med dig i vardagen. Under skapandeprocessen får du följa när din målning blir till genom uppdateringar från ateljén och jag utgår från dina önskemål om färger, motiv samt storlek och format.

Du får:

  • En målning som är unik för dig, som är en plats från ditt liv och de upplevelser som är förknippade med den.
  • En källa till återhämtning och lugn mitt i en vardag som kanske ibland har för lite utrymme för ”egen tid” att ladda batterierna på.
  • Ett verk som stöttar dig att hitta nya vinklar och lösningar i livet: en tavla av färg, magi och kreativitet som inspirerar och växer – ju mer du ar desto mer finns a se

Ju mer du tittar desto mer finns att se!

SÅ GÅR DET TILL

Du berättar om din plats i naturen och varför den är viktig för dig. Vi pratar om motiv, färg, storlek, komposition och vi tittar även på några av mina tidigare målningar. Efter mötet får du en sammanställning av vad vi diskuterat som du får godkänna och sen sätter jag igång med att måla din tavla! Du får följa när din målning blir till genom regelbundna uppdateringar från ateljén. När din målning är klar får du se ditt verk och det överlämnas till dig inramat i valfri ram inom ett visst utbud. Nu kan du börja njuta och känna dess effekt i din vardag!

FRIDAS OAS I SKOGEN

Frida har spenderat många somrar på sin framlidna farmors egendom mitt i den värmländska skogen. Där står ett primitiv hus utan el och vatten och platsen är som en oas, en ljus öppning
 i den täta barrskogen. “Parken” som gården heter, har fungerat som ett ställe för Frida att vara nära den råa naturen, att vara nära sig själv och ge plats till stillhet och kreativitet

“Min relation till platsen har förstärkts. Jag har nu Anias perspektiv på platsen som gör att 
den vidgats och fördjupats. Platsen har alltid gett mig en känsla av lugn och återhämtning och Anias tolkning ger mig möjlighet att både uppleva den faktiska platsen och samtidigt sjunka in i tavlans konstnärliga djup”

FÖR VEM ÄR DENNA TJÄNST:

  • Du har ett hektiskt vardagsliv och längtar efter naturens helande krafter
  • Du hämtar din energi från naturen, även om du spenderar största delen av din tid i staden
  • Du önskar kunna återskapa magin från en plats i naturen som har stor betydelse för dig
  • Du skulle älska att upphöja ditt hem med ett konstverk som inspirerar dig och som växer och fördjupas ju mer du ser på det.
  • Du uppskattar min konst och skulle älska att ha en fritt konstnärlig tolkning av din speciella plats i naturen i linje med min målarstil som inte är baserad på en naturalistisk skildring*
  • Du förstår att tavlan är ett resultat av vårt gemensamma arbete: den unika kombinationen av mina tavlor och din historia med dina preferenser
  • Du tycker det är spännande att gå in i den här kreativa resan och kreativa processen som oftast inte är linjär.

* Notera att mina tavlor sällan innehåller människor, byggnader eller objekt som är skapade av människan.

LINDAS MAGISKA SOMMARKVÄLL

Linda och hennes nuvarande man hade sin första träff en sommarkväll i en park. De åt picknick och drack vin. Skymningen färgade himlen i magiska färger och parkens träd blev som siluetter mot skyn. Stämningen var förtätad och andades livets storhet, alltings enhet och inneboende perfektion. Livets alla oändliga möjligheter var märkbara denna kväll för Linda. Denna stund var fylld av kärlek större än den mellan två människor – allomslutande och magisk.

“När jag ser på målningen upplever jag magi och kraft – den är för mig en påminnelse om den inneboende magin som finns naturligt i den värld vi lever i.”

Sirens bergstopp

Sirens absoluta favoritplats i naturen är ett ställe i de snöiga bergskedjorna i Norge. Hon besöker ofta platsen ensam på skidor och hon beskriver platsens kvaliteter som vilsamma, majestätiska och återhämtande. Stående på en hög plattform ser hon dalen nedanför med små hus i fjärran. Hon önskade att tavlan skulle porträttera bergens kraft och naturens vidsträckthet i vilken hon kan låta sig själv expandera och ladda om.

”Att få vara involverad i tavlans tillkomst som visar min favoritplats i naturen har varit väldigt spännande och speciellt. Ania har varit generös och mottaglig i mina önskemål och hon har varit genuint intresserad av att försäkra sig om att mina önskemål för tavlan blev mötta i varje steg av processen. Konstupplevelsen ”Naturens kraft” är ett unikt erbjudande som Ania förser på ett briljant sätt.”

Siren Kismul, manager nursing home

Samtalet tar ca 20 minuter