En ny chans i varje stund

En ny chans i varje stund

Varje stund är ny. Varje stund är ny som en försommarmorgon med daggen som glittrar i gräset och livets alla möjligheter liggandes framför en. Ljusa och lockande.

Varje ny stund är helt utan bagage, öppen.

Valet att välja vem jag vill vara finns i varje stund. Om jag slappnar av in i enkelheten en kort stund förnimmer jag det öppna, klara, rena. Wow!

Varje målning är en ny start. Nya möjligheter – vidöppna. Jag kan välja åt vilket håll jag ska gå. Färger, struktur och storlek. Jag sätter igång en resa. Jag kan inte kontrollera vad som dyker upp på resan, men jag kan ta ut en riktning och välja hur jag vill svara an på det som sker. Det är mitt ansvar. Min del av dealen.

Varje målning bli Det Stora Äventyret, om jag är öppen nog.

Mitt åtagande gör resan till en lärdom, en erfarenhet som mognar till visdom. En dans med livet som jag inte vill avstå från.

med värme,

ania

www.aniawitwitzka.com