SIGNATURMÅLNING

Säg det med en målning!
Ditt företags budskap i ett unikt verk speciellt skapat för att tala till dina kunder med känslornas språk!

SIGNATURMÅLNING för företag

Signaturmålningen fokuserar på de värderingar som du vill förmedla till dina kunder. Med naturmotiv som bas och med mitt typiska måleri använder jag verktyg som färg, ljus och djup för att förmedla ditt budskap. Detta är en perfekt tavla för representationsutrymmen såsom reception, mottagningsrum, konferensrum eller väntrum. Vart tavlan ska hänga avgör dess storlek och format och jag utgår från dina önskemål om färgval och motiv.

  • Få en målning som får dina kunder att uppleva ditt företags budskap intuitivt.
  • Välkomna dina kunder med ett unik konstverk som inger hopp, harmoni och lugn.
  • Öka trivselfaktorn i den miljö där du tar emot dina kunder genom en målning med fokus på färg, ljus, djup och magi.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Du berättar för mig om ditt företags värderingar och vad du vill att målningen ska kommunicera till
dina kunder. Vi pratar om motiv, färg, storlek och komposition på verket och vi tittar på mina tidigare målningar. Efter mötet skickar jag en sammanställning av vad vi diskuterat som du får godkänna. När vi är överens startar målarprocessen. Du får uppdateringar från ateljén som visar hur verket framskrider. Den färdiga målningen visas och överlämnas sen inramad i valfri ram*. Ditt konstverk är redo att tala till dina kunder!

* Ramarna väljs inom ett visst utbud

LUGNANDE EFFEKT PÅ TANDLÄKARKLINIK

Narkoskliniken är specialistklinik för narkos och behandling av tand-vårdsrädda patienter i centrala Stockholm. Den är i dag Sveriges största mottagning för smärtfri behandling och erbjuder det mest kompletta utbudet av behandlingsmetoder som står att få i landet. Joakim Skott som äger Narkoskliniken kontaktade mig för en tavelbeställning. Han ville att målningen skulle föreställa en fridfull naturscen och det var viktigt att inget otäckt eller dramatiskt kunde tolkas in i motivet. Landskapsmålningens uppgift skulle vara att hjälpa patienterna att drömma sig bort, känna sig trygga och stärkta. Idag hänger målningen i väntrummet på kliniken.

“Den miljön som våra patienter välkomnas av hos oss måste vara betryggande och lugnande och målningen har en jätteviktig roll som förmedlar just detta till våra många gånger väldigt nervösa patienter.”

Joakim Skott, tandläkare, ägare Narkoskliniken, Stockholm

FÖR VEM ÄR DENNA TJÄNST?

Signaturmålningen är för företag som:

  • Bedriver en verksamhet där kundens välbefinnande står i centrum och där miljön ska inge hopp, vällust och positivitet
  • Vill öka atmosfären i reception, väntrum eller andra utrymmen med ett unikt konstverk som förmedlar företagets värderingar intuitivt till kunden.
  • Vill göra ett starkt ordlöst intryck på sina kunder och ge ett visuellt budskap som inspirerar och berör.

DRÖMMA SIG BORT PÅ SKÖNHETSSALONG

Studio Aroma är en resultatinriktad hudvårdsklinik och spakoncept som har funnits i centrala Göteborg sedan 2002. Kliniken utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Jag hade den stora äran att få skapa en signaturmålning för Studio Aroma. I uppdraget jag fick av salongens ägare Anna Maria Eide ingick att målningen skulle ge kunderna den känsla av avslappning, lugn, skönhet som de kommit dit för att för att uppleva, samt att den skulle spela på färgerna i salongens logotyp och övriga inredning. Målningen är nu placerad i receptionen under logotypen och är bland det första kunderna ser.

“Målnings uppgift är att förmedla till våra kunder lugnet och harmonin som vi vill att de ska uppleva hos oss. Anias målning har med sina färger, känsla och ljus lyckats att visuellt framställa det som representerar företaget, det vi säljer och tror på.

Anna Maria Eide, hudterapeut, ägare Studio Aroma SPA

Please note: the call will last 20 minutes.