TACK 2018

TACK 2018

Efter några dagars tänkande på hur jag bäst skulle kunna summera 2018, har jag insett att tacksamhet blir den bästa vinkeln:
– Jag känner tacksamhet för min fantastiske man och livskamrat som blev min make under detta år 
-Tacksamhet för styrkan att gå igenom två missfall och med allt stöd ändå kunnat driva mitt företag och dubbla omsättningen.

– Tacksamhet för min familj och deras stöttande närvaro under min fysiska nedsatthet mitt i renoveringen av vårt hem och alla flyttar.

-Tacksamhet för stipendiet från ALMI att få en mentor under 2018, samt de underbara lärare och mentorer utöver det som lärt mig tro på mig själv och växa som företagare.

-Tacksamhet för ännu ett år där jag fått jobba med det jag älskar: att måla och sprida färg och magi i världen genom mina tavlor, och att bidra med kunskap och inspiration till mina elever som blev så många fler detta år. Att se dem växa och blomstra är det vackraste jag vet.

– Tacksamhet för min öppenhet att utvecklas, växa och utmana mina trossystem. Jag har varit villig att gå utanför min komfort-zoon på många områden under året och lärt mig så mycket av det.

– Tacksamhet för mitt fria liv som egenföretagare som gör att jag kan resa lägga upp mitt liv som jag vill.
– Tacksamhet för min nyvunna kapacitet att säga nej och att t ex minska antalet kurser och tacka nej till sånt som inte är gynnsamt.

– Tacksamhet för förmågan be om hjälp och att se mina svagheter och delegera till andra som kan stötta eller göra det bättre.

– Tacksamhet för vackra Vaxholm med sin närheten till hav och skog som är basen för mitt konstnärskap och under året också blivit vårt hem.

-Tacksamhet för min passion, livsglädje och nyfikenhet som ständigt tar mig vidare.

Med dessa tankar i hjärtat tar jag sats: Hej 2019, nu kör vi!