VÅGA DRÖMMA MER!

VÅGA DRÖMMA MER!

Tänk om vi låter oss själva drömma för lite!? Tänk om det är så att vi har slutat önska, fantisera, dagdrömma och föreställa oss vår möjliga framtid därför att det inte är ”realistiskt” och att vi därför plötsligt inte vet vad vi vill!

Om någon frågar oss vad vi skulle göra om vi fick tio miljoner kronor eller vad vi gör om tio år, står vi svarslösa! Katastrof, om du frågar mig!

I de landskap jag målar kommer oftast avståndet fram som en av de starkaste motiven i mina kompositioner. Där finns ofta en hög himmel och en horisontlinje med ett ljus som skimrar fram. Landskapen med träd, berg och vatten ligger framför, ofta som siluetter mot ljuset. Dessa drömska avstånd ger en expansion i själ och sinne. Jag ger min version på de stunder i naturen då jag upplever just dessa vidder. Jag vill förmedla den öppenheten med hoppets och möjligheternas ljus som lovande skimrar där framme. Ingenting är omöjligt!

Jag målar för att jag vill förmedla en förstärkt upplevelse av den storhet och oändlighet som finns i livet. I stunder som de i mina målningar förnimmer jag en verklighet bortom begränsningar som tillåter mig att se min egna gränslösa kraft att vara den största versionen av mig själv.

I det varandet finns inte begränsningarna av vad som är ”realistiskt”, där är allt möjligt och jag vill vara beredd att ta emot när livet ger av sin stora generositet. Min erfarenhet är att när jag vet vad jag vill så gör livet sitt bästa för att leverera. Så jag tar mitt ansvar, håller min del i dealen och ser till att drömma, önska och visualisera så det står härliga till!

Ania Witwitzka
Se mer av mina målningar på www.aniawitwitzka.com