Vi målar för att vi kan inte INTE måla!

Vi målar för att vi kan inte INTE måla!

Varför målar vi? Jag har upptäkt att jag målar för att jag inte kan INTE måla. Genom måleriet möter jag mig själv. Min längtan efter att komma i kontakt med min mänskliga essence är starkare än rädslan att gå in i den kreativa processen och möta alla tankar och känslor som kommer upp där.

Detta kräver mod!

Men den kreativa resan är dörren till den del av mig som är större än mina intellektuella ideér om livet och mina inbillade begränsningar om mig själv och vem jag är som människa. Jag har genom åren sett att detta är min väg till min sunda inställning till livet, till min stabilitet och till att vara den bästa versionen av mig själv – att stråla i min kraft!

För att verkligen kunna ge och bidra på bästa sätt till mig själv och andra så MÅSTE jag måla. Så är det bara. Mitt jobb är att hedra detta faktum, inte att bedöma vad som kommer genom mig på duken. Mitt jobb är att stötta och inspirera andra fantastiska kreativa människor som också MÅSTE måla. Vare sig de redan målar eller ännu inte har börjat, men har LÄNGTAN! Vår värld behöver fler strålande människor som är i kontakt med sin inneboende kraft. Så låt oss fortsätt måla!

Tack Curt Källman, tack Vedic Art!

kramar,
ania